Möten med änglar
Här berättar vanliga svenskar om sina egna erfarenheter av änglar. Som har kommit med hjälp i alla möjliga situationer.
Ibland som osynliga, men också klart och tydligt visat sin närvaro. Det finns också avsnitt med hur människor mött Jesus och hur man fått en bön besvarad.
En underbar bok som ger uppmuntran och som är till mycket tröst, hopp och glädje.
"Möten med Änglar" är utgiven på Libris förlag.

Ljus från himlen
Där får vi träffa människor med unika livserfarenheter. Som har mött många hinder på sin livsväg. Det berättas hur livet sett ut, hur det förändrats och slutligen hur ljuset och glädjen kommit in i deras tillvaro för att stanna.
Här sökte jag inte aktivt efter upplevelser med änglar, men man kan ändå ana deras närvaro som himlens budbärare och beskyddare. Boken bör inte sträckläsas då varje avsnitt berör. Ännu en bok som ger uppmuntran samt ger tröst, hopp och glädje. "Ljus från himlen" är utgiven på Libris förlag

Angels Everywhere
" Möten med änglar" översattes till Engelska som fick titeln "Angels everywhere"av Inger Waern & Sannie Weise. ( två böcker blev en).Utan att vi kände till varandras existens arbetade vi i var sin världsdel med samma underbara tema. Sannie Weise kom från Sydafrika och jag från Sverige. Den engelska boken gavs ut av Guidepost i New York i november 1998. "Möten med änglar" når alltjämt sitt syfte jag så varmt eftersträvar.
Boken ger ny förståelse samtidigt som den ger tröst, hopp och glädje.
Engler iblant oss
"Möten med änglar" översattes till norska som där fick titeln "Engler iblant oss". Den gavs ut av förlaget Genesis/Hermon.
Till glädje sprids bokens berättelser alltjämt samt är lika aktuella.
Jag såg en ängel
Ett sextiotal nya fantastiska berättelser som blandats med de bästa ur Möten med änglar och Ljus från himlen. Ännu en bok som får vara till tröst, hopp, uppmuntran och till mycket glädje till alla sina läsare. Boken ges ut av Libris förlag.
Änglar som gäster
Mer än 60 berättelser som bara fortsätter att ge glädje, värme och uppmuntran. Boken är utgiven av Semnos.
Himlen öppnar fönstret
I "Himlen öppnar fönstret" presenteras min egen berättelse, det är första gången jag öppet delar med mig av mina upplevelser. Jag har tagit med det som kan ha ett värde och vara intressant för andra människor.

Min förläggare menar att min livsberättelse fascinerar, berör och inspirerar till att upptäcka den andliga dimensionen. Han säger även att det är precis sådana böcker som vi vill ge ut på vårt förlag.

Jag har fått goda bekräftelser på hur boken tagits emot och det glädjer mig.

Himlen öppnar fönstret är utgiven hos Semnos.
Änglabreven
2018 firade jag 25 år som författare.

Inför detta fick jag en idé om att samla de brev om änglar som kommit in under flera år. Dessa resulterade slutligen i boken "Änglabreven".

Änglabreven är, precis som de två senaste böckerna, utgiven av Semnos.
Från 1700-tal till 1968
I den här boken har jag noggrant dokumenterat allt arbete som utfördes på det riktiga landet från 1945-1968. Det handlar om landsbygden med jordbruk och skogsbruk och djur och natur. Dessutom har jag tagit med våra sommar som vinterlekar som behöver dokumenteras också.

För att göra boken fullkomlig tog jag med lite historia tillbaka i tiden och startade på 1700-talet. Intressant att se hur människor levde på den tiden, med oroligheterna vid gränsen mellan Sverige / Norge. Nödåren och emigrationen får inte glömmas ej heller brytningen till den nya tiden när den tog sin början.

Boken har 81 sidor. och storleken är 25x20 cm.
Guds Änglar vill hjälpa dig
Nu är äntligen den efterlängtade boken här. På grund av pandemin tog det längre tid än planerat. Bokens titel är "Guds änglar vill hjälpa dig", är inbunden och på 220 sidor.

Här finns många intressanta berättelser som har det där extra som inte varit med tidigare.
Vill du köpa någon av mina böcker så kan du beställa detta via E-post eller brev. Mina adress-uppgifter ser du på min Kontaktsida.
     
 
Boktitel
Pris exkl. porto & Frakt
 
Guds Änglar vill hjälpa dig (inbunden)
170 kr
 
Från 1700-tal till 1968
370 kr
 
Änglabreven
100 kr
 
Himlen öppnar fönstret (mjukpärm)
160 kr
 
Änglar som gäster (inbunden)
Slutsåld
 
Möte med änglar (pocket)
Slutsåld
 
Möte med änglar
100 kr (1 st kvar)
 
Ljus från himlen
Slutsåld
 
Jag såg en ängel (inbunden)
Slutsåld
 
Jag såg en ängel (pocket)
50 kr
 
Angels Everywhere (kan beställas från www.guideposts.org)
 
Engler iblant oss (kan beställas från http://www.genesis.no)